El finançament col·lectiu amb impacte positiu arriba a València amb ECrowd!

Brindis ECrowd! Valencia

 

El passat 6 d’abril es va presentar l’eina de finançament col·lectiu per a projectes amb impacte positiu en The Nest (València). Existeixen determinats projectes que són difícils de finançar a través de les solucions tradicionals, d’aquesta frustració i la dificultat de finançar projectes en la forqueta de 50,000 a 500,000 euros naix aquest innovador projecte.

ECrowd! arriba a València

#BrindisECrowd arriba a València

 

ECrowd! ja és a la Comunitat Valenciana de la mà de Juan Sacri qui va a ser la persona local de referència en aquesta comunitat.

Juan Sacri, director Ecrowd! zona Valencia

Juan Sacri, delegat de zona a València d’ECrowd!

Segons comenta Juan:
ECrowd! és una eina de finançament a preu de mercat però amb molt valor afegit. La diferència radica en el perquè i en el com.

En primer lloc, des del punt de vista del que cerca finançament; financem projectes reals, viables, i amb impacte positiu en l’entorn. Des del punt de vista de l’inversor, la principal diferència és que tu saps en quin projecte estàs invertint, tot és transparent, fins i tot coneixes a les persones que estan darrere del projecte com el promotor i tècnic del projecte.

En segon lloc, responent al com, cadascun dels projectes que arriba a la fase de finançar-se amb ECrowd! passa per un procés exhaustiu de “Due diligence” tècnica i legal amb la finalitat de minimitzar els riscos del projecte i amb l’objectiu de mantenir el 0% de morositat en els projectes finançats de manera col·lectiva fins al moment.

Finalment, ECrowd! es converteix en el teu col·laborador en el que a màrqueting digital es refereix. Des que el projecte passa l’auditoria tècnica i legal, comença el procés de difusió en mitjans digitals entre la base de dades d’inversors d’ECrowd! (més de 2,000 fins avui) i durant la vida del projecte, la comunicació d’ECrowd! en xarxes socials posa en valor l’impacte positiu amb l’entorn del projecte finançat”.

A dia d’avui, els projectes que han arribat a la fase de finançament han recollit l’import en poques hores, pel que ECrowd! està en cerca contínua de projectes per a finançar.

Matthieu van Haperen, CEO d’ECrowd!, Marcos J. Lacruz d’AVAESEN, Margarita Albors de Socialnest, Jordi Solé Muntada d’ECrowd!, Josep Antoni Nebot d’Heliotec, Juan Sacri d’aeioLuz i ECrowd! i Javier Carbonell d’Economía Humana.


Finalment agrair als co-organitzadors de l’esdeveniment per participar-hi de manera activa. Agraïments a aeioLuz amb Juan Sacri, Socialnest amb Margarita Albors, AVAESEN amb Marcos Lacruz, Heliotec amb Josep Antoni Nebot i a Economia Humana amb Javier Carbonell.

Juan Sacri | Ecrowd! zona València | jsacristan@ecrowdinvest.com

Deja un comentario

Todos los campos son obligatoríos. Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS

Responsable: Ecrowd Invest PFP, S.L.
Finalidad: Alta, Communicaciones, Dar respuesta, Gestionar las dudas o preguntas del interesado.
Legitimación: Consentimiento del interesado
Destinatarios: Para dar cumplimiento al servicio, en algunos casos es necesario la cesión de datos a terceros.
Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos así como otros derechos, como se explica en la información adicional
Información adicional: Politica de privacidad (incl. redes sociales y blog)